Rekruttering af Ledere & Specialister til EL, Tekniq, Ingeniør, & Maskinmester branchen.

Personerne bag

Flemming Rydell

Senior Partner & CEO

Grundlægger af RightOne

Har mere end 40 års erfaring i den Danske el-branche.  Er uddannet elektriker, og har arbejdet med de fleste områder inden for El-Branchen.

De seneste små 30 år med salgsdelen i El-Branchen, har over 18 års erfaring som Direktør og Chef i både udenlandske og Danske virksomheder, alle i El-Branchen.

 

Peter Sommer 

Partner

Uddannet maskinmester, har flere års erfaring inden for rekruttering af kandidater i “RightOne segmentet,” herunder ledere og specialister.

15 års som leder på alle niveauer. Stort netværk i mange brancher.

 

 

Peter Nedergaard 

Partner

Peter har knap 40 års erhvervserfaring fra automations- og el-branchen. Peter kommer med en baggrund som Elektriker, Maskinmester og har en HD i salg & Marketing og merkonom og økonomistyring. Peter er certificeret indenfor lean, six sigma, kvalitets- og projektledelse. Peter kommer med erfaring fra flere internationale virksomheder hvor han bl.a. har haft forretnings- og ledelsesansvar for salg, R&D, projekt og service.

Peter har arbejdet med kvalitets- og vedligehold i flere virksomheder. Som konsulent har Peter ydermere arbejdet med teknologisk rådgivning samt undervisning indenfor salg, projektledelse og effektivisering. Peter har bred viden indenfor strategisk og operationel kompetence- og organisationsudvikling og ansat adskillige specialister. Peter har en stor interesse for at forbedre menneskelige og forretningsmæssige resultater. Peter er desuden aktiv i bestyrelsessammenhænge.

 

 

 

Gunner M Bendtsen

Senior Partner

Gunner har også mere end 40 års erfaring fra El-branchen som Autoriseret Elektroinstallatør, haft egen installationsvirksomhed og arbejdet på de fleste niveauer, altid med et stort personaleansvar.

Endvidere været beskæftiget de sidste 20 år som Specialist indenfor Infrastruktur, Jernbane samt ITS og ANPR  Vejsystemer, både som ansat Projektchef/ Salg og Servicechef i store internationale virksomheder, og som selvstændig Konsulent for Infrastrukturejere samt Operatører.

 

Kim Lau Hansen

Konsulent & Cand. psych

De sidste ca 20 år bla. arbejdet som konsulent for Forsvaret med udvælgelse af personer til stillinger som

piloter, flyveledere, astronauter, aspiranter til specialkorps  samt til Sirius og Station Nord på Grønland.

Kim hjælpe Os med test og afklaring af kandidater til de lidt mere krævende stillinger vi arbejder med.

 

Mie Grønlykke

Konsulent og vores PPA ekspert

Narrativ Supervisor fra DISPUK

Bachelor fra Københavns Universitet, Pædagogik og Sprogpsykologi

Proceskonsulent og Coach fra Metropol

Projektleder-uddannelse fra SCP Consulting

Certificeringer i personprofil- og udviklingsværktøjer, ACE, EASI, MPA og JTI

Mie hjælper dig med at komme godt igennem udfordrende forandringer i din karrierer, og har mange års erfaring med blandt andet karriereafklaring, forandrings-, motivations- og visionsarbejde.

Konkret benytter Mie sig af anerkendte udviklingsværktøjer og modeller, test-værktøj og supervision og tilpasser altid forløbet, så det passer til din virkelighed.